Casa Leo Mahmudia

Casa Leo Mahmudia este una din cele mai importante PENSIUNI din Mahmudia.

Descoperă mai jos de ce este o recomandare des mentionata de turistii nostrii pentru un sejur de nota 10 in Delta Dunarii!

Unde este localizata Casa Leo Mahmudia?

Casa Leo din Mahmudia este localizată pe strada principala din Mahmudia si este foarte aproape de pontonul Nearchus NauticTour.

Asa cum vezi, Casa Leo Mahmudia este la doar câteva sute de metrii distanta de cel mai mare operator de excursii in Delta Dunarii, si anume Nearchus NauticTour.

Asa cum poti vedea mai sus, pontonul NauticTour este exact in fata la Casa Teo, cel mai bun restaurant din Mahmudia și de aici poti să descoperi obiectivele turistice din Tulcea /Delta Dunarii:

Ce oferă Casa Leo Mahmudia?

Pensiunea Casa Leo din Mahmudia oferă servicii profesioniste de cazare pentru un sejur unic de cazare in Delta Dunarii.

Are preturi bune dar are si 19 recenzii de 5 stele, deci este clar ca sunt clienti multimiti.

Că tot vorbim despre recenzii de 5 stele dar si de clienti multumiti, nu stiu daca ai observat că NauticTour are de asemenea numai recenzii de 5 stele. Secretul este Restaurantul nostru in aer liber, aflat chiar in Delta Dunarii si unde poti manca cat vrei! 121

3

Cum arată Casa Leo Mahmudia?

Contact Casa Leo Mahmudia

Daca te-am convins despre Casa Teo Mahmudia, atunci banuiesc ca vrei ca sa si suni si sa iti planifici sejurul in Delta Dunarii cu cazare la Casa Leo.

Numarul de contact pentru pensiunea Casa Leo Mahmudia este

(+4)0740 210 536
0760 474 738
Translate »