Casa Matei Mahmudia-Excursii Delta Dunarii cu Nearchus NauticTour

Casa Matei Mahmudia este cazarea pe care o căutai. Descoperă cele mai bune PENSIUNI din Delta Dunarii cu NauticTour, cel mai mare operator de excursi in Delta Dunarii cu NauticTour!

Cum ajung la Casa Matei Mahmudia?Care e locatia Casei Matei din Mahmudia?

Daca vrei să știi locatia Casei Matei din Mahmudia, atunci ai ajuns unde trebuie!

Așa cum vezi, Casa Matei din Mahmudia este fix pe strada principală a orasului Mahmudia, si este foarte ușor ca să ajungeți la pontonul nostru de la Strada portului nr 1, așa cum poți vedea mai jos:

Daca vrei să ajungi să descoperi Delta Dunarii, atunci te sfătuim să ne suni la 0760 474 738 !

Este un motiv pentru care avem doar recenzii de 5 stele, si multe din acestea se datoreaza Restaurantului nostru in aer liber, despre care poti afla mai multe AICI.

Avantaje Casa Matei Mahmudia

Casa Matei Mahmudia este cazarea pe care o meriți!

Uite ce avantaje are pe Casa Matei din Mahmudia, si vezi si rezultatele de pe Booking, ca sa vezi ca spunem adevarul!

[booking_product_helper shortname=”inspiratie”]

Recenzii Casa Matei Mahmudia

Casa Matei are o priveliște perfectă la Delta Dunării și are multe surprize! Hai să aflii mai multe!

Casa Matei Mahmudia este una din cele mai bune cazari pe care le poți alege din Mahmudia dar are de asemenea si loc pentru ca sa te relaxezi in curtea noastră spațioasă.

Casa Matei Mahmudia-Excursii Delta Dunarii cu Nearchus NauticTour

Dacă dorești ca să te bucuri de o excursie in Delta Dunarii, atunci alege cazare in Mahmudia si alege să ai experienta completă cu echipa noastră!

Asta inseamnă ca alaturi de cei mai buni in materie de croaziere cu barca din Mahmudia poți ca să descoperi obiectivele turistice din Delta Dunarii, precum:

O recomandare pentru tine este- Pădurea Caraorman?️Drum de 1000 de ani sub apă al piratilor- este cu adevarat unică și am pregătit mai multe obiective turistice ce pot fi vizitate in zona!

De asemenea, mai recomandăm ca să analizezi si Pensiunea Alessia din Murighiol, o altă recomandare a echipei noastre si cu care colaborăm , deci puteti ca să o admirati mai jos:

Alege o vacanta în Delta Dunării 2022 cu echipa NauticTour!

Descoperiți misterele Deltei Dunării din România cu o croazieră cu barca din Mahmudia sau Tulcea la Sulina, Letea, Caraorman si la restul obiectivelor turistice din Delta Dunarii!

Alege Delta Dunarii in vacanta aceasta si o sa vezi de ce avem NUMAI recenzii de 5 stele si de ce clientii nostrii partenerii noștrii de distractie revin AN DE AN în Delta Dunarii …

Nearchus NauticTour oferă o varietate de pachete

Avem o varietate de croaziere cu barca pentru tine – de la 2-4 ore la 1 zi întreagă. Fie că doriți să experimentați frumusețea sălbatică a Deltei Dunării din România sau să gustați din cultura sa alimentară tradițională, avem o ofertă pentru dvs.

Cele mai bune preturi

Ne mândrim că suntem o companie de croaziere cu barca la prețuri accesibile în România, așa că vino și rezervă una astăzi! Nu vei regreta!

Personal profesionist

Personalul nostru este ghizi cu înaltă calificare care se angajează să vă învețe despre viața la marginea naturii. Poți fi sigur că călătoria ta este pe mâini bune cu noi!

Alege excursii Delta Dunarii cu NauticTour!

Un sejur in Delta Dunarii nu este complet dacă nu alegi NauticTour!

0760 474 738
Translate »