Mahmudia- Unde sa te cazezi in Delta Dunarii?

Vrei sa te cazezi in Delta Dunării și ai pus ochii pe Mahmudia?

Descoperă cele mai bune pensiuni din Mahmudia în acest articol!

Mahmudia- Unde sa te cazezi in Delta Dunarii?

Hai sa vorbim despre cele mai bune pensiuni din Mahmudia dacă vrei să știi unde poți să te cazezi vara asta!

Curios care sunt cele mai bune pensiuni unde sa te cazezi in Delta Dunarii?

Echipa noastră a strâns pentru tine cele mai bune pensiuni si case din Mahmudia, iar din Murighiol avem un articol separat AICI. Daca cauti unde sa te cazezi in Murighiol, sugestia noastră este Alessia.

 Casa Teo Mahmudia 4 stele

Pensiunea Casa TEO Mahmudia este singurul restaurant din Mahmudia ( si chiar din toată Delta Dunării) care este deschis tot timpul anului.

Cum toate aceste pensiuni trăiesc din turism, înseamnă că fac ei ceva bine!

Interior casa teo mahmudia, birou de primire turisti
Interior casa teo mahmudia, birou de primire turisti

Au multe facilitati ce o să îți placă, dar în general trebuie să știi că cele 23 Spatii de cazare cu băi proprii sunt rezervate cu mult timp inainte datorită priveliștei pe care o are acest restaurant de 4 stele..

priveliste casa teo mahmudia
priveliste casa teo mahmudia

Iar mâncarea ce a făcut acest restaurant în Delta Dunării faimos este gătită superb!

Există și loc de joacă pentru copii, dar trebuie să ajungi în Mahmudia și o să înțelegi mult mai bine de ce au (in general) numai recenzii de 5 stele.

Și că tot vorbeam de recenzii de 5 stele de la clienții, echipa Nearchus NauticTour este foarte aproape de Casa TEO Mahmudia, de obicei suntem fix in fata sa, pe malul Dunării, dar in 2022 au inceput niste lucrări si suntem aici:

locatia temporara excursii cu Nearchus NauticTour
locatia temporara excursii cu Nearchus NauticTour

Echipa noastră oferă excursii in Delta Dunării și croaziere cu barca atât în rezervatia Deltei Dunării, dar oferim și transport către Letea, Caraorman, Sfântu Gheorghe, Sulina sau către alte obiective turistice despre care te invităm să aflii mai multe la noi pe Blog.

Alte pensiuni din Mahmudia pe care clientii nostrii veniti in vacanta le recomandă sunt:

 Delta Pontoon

Delta Ponton se află în localitatea Mahmudia, pe malul brațului Sfântu Gheorghe al Dunării. Oferă o zonă de plajă privată și Wi-Fi gratuit. O stație de autobuz este situată la 1 km.

Camerele au vedere la râu, aer condiționat și baie cu duș și articole de toaletă gratuite. Facilitățile suplimentare includ lenjerie de pat, facilități de călcat și ventilator.

Delta Ponton oferă oaspeților o grădină cu terasă și facilități de grătar. Alte facilităţi includ un lounge comun. La proprietate sau în împrejurimi sunt disponibile o serie de activități, inclusiv pescuit, drumeții și canotaj. Proprietatea oferă parcare gratuită.

Exterior DELTA PONOON
Exterior DELTA PONOON
Interior camera DELTA PONOON
 Delta Pontoon IN INTERIOR

Locatia acestui loc unde poti sa te cazezi in Delta Dunării:

 Strada Pescarilor nr.123, 827130 Mahmudia, România – Locaţie excelentă –

Pensiunea Delta D.M.Y. 3 stele

Pensiunea Delta D.M.Y. este localizată pe Str Dunarii, Nr. 4, 827130 Mahmudia, România .

Credem că este o bună pensiune unde poți să te cazezi deoarece:

Pensiunea Delta DMY oferă o terasă mobilată şi acces gratuit la internet WiFi. Camerele au TV prin cablu şi baie.

Oaspeţii beneficiază de acces la facilităţi de grătar şi bucătărie comună. Proprietatea se află la malul apei şi este înconjurată de sălcii. De asemenea, oaspeţii pot cumpăra peşte proaspăt de la pescarii locali.

Proprietatea este la mai puţin de 10 metri de un parc. O staţie de autobuz se află la 100 de metri. Pensiunea Delta DMY se află la 200 de metri de port şi la 1 km de Cetatea Salsovia. Este disponibilă o parcare privată gratuită.

Cuplurile apreciază în mod deosebit această locaţie. I-au dat scorul 8,6 pentru un sejur pentru 2 persoane.

exterior Pensiunea Delta DMY ofera o terasa mobilata si acces gratuit la internet WiFi. Camerele au TV prin cablu si baie.
exterior Pensiunea Delta DMY ofera o terasa mobilata si acces gratuit la internet WiFi. Camerele au TV prin cablu si baie.

Alte rerecomandari sunt

Orizont-Mahmudia 4 stele

 CASA ADI SI MARIA

Casa Nelu Pescaru

Ce mâncăm în Deltă și unde mâncăm?

Delta găzduiește o mare varietate de pești, inclusiv sturioni. Peștele prăjit este un fel de mâncare tradițională în Deltă și este gătit de obicei după rețete transmise de generații întregi. În Deltă există, de asemenea, multe delte de dune, care adăpostesc o varietate de plante și animale diferite.

Cum ajungem în Delta Dunării?

Delta Dunării este o deltă situată în nord-estul României. Este a doua cea mai mare deltă fluvială din Europa, după Delta Volgăi, și este cea mai bine conservată de pe continent. Delta Dunării este inclusă în Patrimoniul Mondial UNESCO și este un sit Ramsar de importanță internațională.

Ajunge în Marea Neagră prin trei brațe: brațul Chilia și brațul Sulina și încă . Brațul Chilia este cel mai nordic și cel mai scurt, în timp ce brațul Sulina este cel mai sudic și cel mai lung. Orașul Sulina este singura așezare din deltă care este accesibilă pe șosea.

În Delta Dunării trebuie să se ajungă cu barca. Există mai multe modalități de a face acest lucru, dar cea mai populară modalitate este de a lua o barcă de la Mahmudia, care este situata in Delta Dunarii pe malul drept al bratului Sf. Gheorghe, la numai 29 km de municipiul Tulcea .

Cazare în Mahmudia – Ce să alegi și cât să stai?

Prima noastră recomandare este la Casa TEO Mahmudia, daca bugetul dvs de vacanță este mai generos. Există și variante la care probabil nu te-ai gândit, de exemplu să stai la localnici, sau să iei masa la localnici, vei plăti in medie doar 80 de lei pentru masă completă cu gogoși drept desert pentru turiștii ce doresc o experiență autentică.

Că tot vorbim de o experiență autentică, echipa noastră nu oferă doar excursii in Delta Dunării, ci avem și singurul restaurant in aer liber din Delta Dunarii unde un bucătar născut și crescut în Mahmudia după rețete tradiționale îți pune la dispoziție această ofertă

”Fiecare turist plătește 80 de RON pentru mâncare de pește nelimitată, nu la porție, ci fiecare va mânca până se satură, și plătește 120 lei plimbări rapide cu barca în Rezervația Deltei Dunării ca să vadă pelicani, cormorani și alte peste 5000 de specii în cele mai frumoase și mai curate bărci din Delta Dunării.”

in engleză

”Here is our offer, per person:

– 80 RON/ 80 LEI/approx 16 euros for unlimited food – We serve bors de peste/fish borscht and fried fish, cooked using local recipes, and we serve fried fish by the plate, not by the portion, so each of the tourists eats until he is full.

– 120 RON/120 LEI/approx 24 euros – Danube Delta Reservation boat tours- Discover everything that the Reservation has to offer, from lakes, canals and so on. ”

Ce tururi și excursii în Deltă poți face din Murighiol?

Există o mulțime de tururi și excursii pe care le puteți face când pleci de unde sa te cazezi in Delta Dunarii în Deltă.

Puteți explora pădurea Letea, puteți vizita Sulina și Sf Gheorghe, sau puteți face o plimbare cu barca prin Pădurea Caraorman. De asemenea, puteți face un tur al Rezervației Delta Dunării pentru a vedea unele dintre animalele sălbatice uimitoare care trăiesc acolo.

Dar noi oferim 2 feluri de excursii- excursii scurte, de max 4 ore, in care vezi Rezervatia, sau excursii de o zi in care descoperi obiectivele turisitice precum

Daca vrei sa te cazezi in Delta Dunarii, exista mai multe informatii si la noi pe blog:

Acolo trecem cele mai bune pensiunii noi pe care le descoperim, mai ales cele recomandate de familiile cu copii.

NauticTour logocropped LOGO Excursii in Delta Dunarii NauticTourInterior barci Nearchus NauticTour Mahmduia 0461

DE CE SĂ NE ALEGI PE NOI PENTRU
EXCURSII IN DELTA DUNĂRII

Valorificarea relațiilor cu clienții noștri

Cand sa-ti programezi excursia in Delta Dunarii?

Ne contactezi la +40 760 474 738 sau ne dai email la contact@excursii-in-delta-dunarii.ro

Excursii sau expeditii in Delta Dunarii si imprejurimi?

0760 474 738
Translate »