Pensiunea Alessia, Murighiol- Sejur Delta Dunării 2022

Pensiunea Alessia din Murighiol reprezinta una din cele mai importante pensiuni din acest oras.

Hai să îți spunem mai multe despre Pensiunea Alessia si de ce ti-o recomandăm in următoarea excursie în Delta Dunării.

Pensiunea Alessia din Murighiol este una din cele mai frumoase pensiuni din Delta Dunarii.

Este faimoasă pentru căsuțele sale pitorești de lemn pe care le poti admira mai jos:

Pensiunea Alessia este noul tău loc preferat de cazare în Murighiol.

Spunem asta datorită recenziilor pozitive lasate de clientii de pe Booking ce au ales un sejur in Delta Dunarii cu cazare aici.

[booking_product_helper shortname=”cazareinmurighiol”] [booking_product_helper shortname=”alegecazareadinmurighioldepehartaaceasta”]

Pensiunea aceasta din Delta Dunarii este foarte des recomandata de turistii nostrii atunci cand vorbesc despre ce locatii recomandă celor apropiati!

Cel mai des auzim ca cei de la Pensiunea Alessia din Murighiol oferă o combinatie bună de accesibilitate, confort si comoditate.

Adică turistii nostrii ne povestesc atunci cand oferim excursii in Delta Dunarii că le place să aibe confortul unei locuinte spatioase si micute simultan, rustice, cu pictura locală si că este intr-o pozitie foarte accesibilă!

Unde este localizata Pensiunea Alessia?

Pensiunea Alessia din Murighiol este localizată pe Drumul Judetean DJ22C in Murighiol, deci este foarte accesibilă, însă este și foarte aproape de Lacul Murighiol, asa cum se poate observa mai jos.

Ce caracteristici are Pensiunea Alessia?

Parcare liberă

Nu vă faceți griji să găsiți un loc de parcare, avem destule! Rezervă acum și află singur cât de ușor este să ajungi în camerele tale.

Pensiunea Alessia este un hotel care acceptă animale de companie, cu parcare gratuită. Există mult spațiu pentru mașina dvs. și vom fi bucuroși să vă ajutăm cu indicații către oraș sau să vedeți atracțiile din apropiere.

Prietenos cu animalele de companie

Bun venit toate animalele la Pensiunea Alessia . De la un câine drăguț până la o pisică mare și blană, avem o cameră potrivită nevoilor tale! Animalele dvs. de companie pot hoinări liber dacă doresc la pensiunea Alessia din Murighiol.

Rezervați fără agitație – Nu este necesar un card de credit pentru rezervare

Dacă nu ești sigur de data vizitei tale, de ce să nu faci o rezervare? Oferim o confirmare 100% instantanee și o rambursare completă dacă trebuie să anulați – se pot aplica unele restricții.

Confirmare instantanee cu anulare GRATUITĂ pentru majoritatea camerelor!

Nu mai așteptați! Obțineți o confirmare instantanee atunci când faceți o rezervare cu noi și bucurați-vă de serviciul nostru de anulare GRATUIT pentru majoritatea camerelor – acest lucru vă va pune zâmbetul pe buze.

Dacă nu ești sigur de data vizitei tale, de ce să nu faci o rezervare? Oferim o confirmare 100% instantanee și o rambursare completă dacă trebuie să anulați – se pot aplica unele restricții.

Cuplurile apreciază în special această locație

Locația Pensiunii Alessia nu ar putea fi mai bună – este chiar în oraș, lângă plajă și aproape de restaurante, magazine, parcuri etc. Fiecare cameră are vedere la mare și multe au și balcoane!

Recenzii pe Booking pentru Pensiunea Alessia

Dacă cauti recenzii oneste, pe bune pentru Pensiunea Alessia, poti vedea asta mai jos:

Recenzii foarte bune pe Booking!

Această locatie are recenzii excelente pe Booking!

Recenzii pe Booking pentru pensiunea Alessia

Rămâi în Murighiol!

Pensiunea Alessia este unul dintre cele mai frumoase și mai luxoase locuri de cazare din Murighiol, România!

Sejur in Delta Dunarii la Pensiunea Alessia

Vreau sa aflu mai multe despre Pensiunea Alessia!

1-Decor-pensiunea-alessia-din-Murighiol

Telefon de contact pentru : Bogdan 0756 299 346 sau 0747 366 997 sau 0786 704 049

Vrei o excursie in Delta Dunării cu barca?

Dacă iți planifici un sejur in Delta Dunării, atunci ai nimerit unde trebuie!

Pe acest site, Excursii in Delta Dunării vei afla despre cele mai bune pensiuni si agropensiuni dar si tot ce trebuie să știi despre o vacantă in Delta Dunării!

Află mai multe despre Delta Dunării!

Delta Dunării este un sit al Patrimoniului Mondial UNESCO și un parc național. Rezervația Biosferei Delta Dunării este cea mai mare zonă umedă din Europa, cu o suprafață de 7.500 de kilometri pătrați. In Delta Dunarii se poate ajunge cu barca din Tulcea, Sulina si Constanta.

O croazieră cu barca în Delta Dunării vă va arăta o nouă latură a României, bogată în frumusețe naturală, biodiversitate și istorie. Călătoria cu barca îți permite să apreciezi mai mult frumusețea acestui loc, deoarece îți încetinește timpul de călătorie și îți permite să vezi mai mult din punctul tău de vedere pe apă.

Vă puteți bucura de excursii peste tot în Delta Dunării la bordul unor ambarcațiuni noi cu protecție împotriva vântului care nu sunt afectate de vânturile puternice sau valurile care vin din orice direcție (în special

Alege excursii in Delta Dunarii cu NauticTour vara asta!

Delta Dunării este a doua zonă umedă ca mărime din Europa.

Delta Dunării este situată la intersecția Europei Centrale și de Est, la granița dintre România și Ucraina. Regiunea include multe lacuri, canale, stufărișuri, mlaștini și cascade.

Teritoriul deltei găzduiește o bogăție incredibilă de păsări – până la 500 de specii diferite pot fi văzute aici în timpul unei vizite. Zonele umede găzduiesc, de asemenea, diverse populații de pești, inclusiv dorada de crap, somn și șalău.

Descoperă AICI ce excursii in Delta Dunarii am pregatit pentru tine !

Excursiile cu barca sunt o modalitate excelentă de a vedea frumusețea naturală a Deltei Dunării. Este întotdeauna o experiență interesantă, dar există câteva lucruri importante de știut înainte de a vă rezerva o croazieră.

NauticTour este cel mai mare operator de turism din Delta Dunării din România, iar excursiile lor cu barca sunt cea mai populară alegere pentru turiști. NauticTour are ambarcațiuni noi și protejate de vânt, care facilitează călătoria cu barca cu motor în orice tip de condiții meteorologice. La bord, veți primi gratuit mâncare și băuturi tradiționale, cum ar fi vin sau bere românească. Nu există țânțari pe ambarcațiunile NauticTour deoarece folosesc substanțe repellente pe toată barca.

Delta Dunării este una dintre deltele fluviale ale Europei, cu peisaje naturale frumoase care nu pot fi văzute în altă parte în România.

NauticTour este cel mai mare operator de turism din Delta Dunării, cu o experiență de peste 5 de ani.

Căpitanul Ionut, unul dintre fondatorii NauticTour, alături de Chef Mădălina, spune că această companie de croazieră derulează „cele mai ieftine croaziere din Europa”. Prețurile încep de la 16 EURO pe zi.

0760 474 738
Translate »