1 dags utflykter i Donau -deltaet - Avgång från Mahmudia, Tulcea län

1 dags utflykter i Donau -deltaet - Avgång från Mahmudia, Tulcea län

utflykter i Donau -deltaet från tulcea
utflykter i Donau -deltaet från tulcea

Familia D. a dorit ca să sărbătorească un eveniment important într-o locație pitorească- Și așa au ajuns cu gândul la Asezămantul Pescăresc al firmei noastre, situat in delta dunarii, ce poate fi accesat intr-o excursie atat din Mahmudia cat și din Tulcea.

Fiindu-le aproape, familia D. a rezervat Asezământul nostru Pescăresc și au fost adusi din Mahmudia, de unde au avut plecarea , dupa o plimbare scurtă, la locatie.

Pentru asta am venit în întâmpinarea petrecăreților cu o croazieră cu barcile noastre, și apoi distracția a început la așezământul nostru pescăresc .

Aflati mai multe despre experienta familiei D. alaturi de Nearchus NauticTour si despre modul cum organizam noi croaziere (plimbari cu barca) in judetul Tulcea , in cazul acesta excursii de 1 zi

Excursii de 1 zi in Delta Dunarii


Pentru a celebra o aniversare importantă, familia D. A hotărât ca să sărbătorească în familie, alături de prieteni, în Asezământul Pescăresc NauticTour.
Acest așezământ este UNIC în toată Delta și reprezintă secretul succesului firmei noastre în materie de croaziere in Deltă Dunarii. Turiștii veniți in Delta Dunarii aleg ca să efectueze excursii in Delta Dunarii și apoi să guste o mâncare tradițională în Așezământul nostru Pescăresc aflat foarte aproape de Mahmudia(judetul Tulcea).

Așadar, turiștii veniti in excursii de 1 zi in Delta Dunarii din Tulcea/Mahmudia aleg să descopere Delta Dunarii alături de noi bucurându-se de tot ce are de oferit Delta Dunarii:
Experiente culturale unice in Romania(cu popoare ce au istorii de peste 1000 de ani și din medii extrem de diferite, având in vedere multiculturalismul tuturor vaselor ce au intrat in Marea Neagră până acum) Mâncare tradițională, gătită în Așezământul Pescăresc NauticTour pentru turistii din croazierele noastre din Delta Dunării cu plecare din Tulcea sau din Mahmudia (judetul Tulcea)

  • Liniștea și calmul naturii , din ultimul colț de natură sălbatică din Europa.
  • Excursii in delta dunarii din Tulcea – Atunci cand cursele croazierelor noastre pleacă din Tulcea, urmează rute unice si ce se tot actualizează in functie de ce mai descoperim chiar și noi.
  • Aflați de ce suntem alegerea a mii de turiști de pe site și de pe recenziile noastre de pe Google , unde avem numai 5 stele!

„Aici suntem liberi să ne simțim liberi ” – Marcel D.
„Revenim an de an și tot e cel mai bun loc să îți incarci bateriile”- Stefan D.
„Recomand NauticTour, Chiar este cu adevărat o experiență unică”- Daniela D.

Galerie cu fotografii

×
Ring nu -knappen
sv_SESvenska