Båttur från Tulcea / Mahmudia | Boende 

Croaziera cu barca din Tulcea/ Mahmudia|Sejur| Cazare 

Firma noastră este specializată pe oferirea de excursii unice in Delta Dunarii alături de turiști din toată lumea.

Avem numai recenzii de 5 stele și cel mai mare motiv pentru asta este că facem ceea ce ne place, dar o facem cu profesionalism!

Echipajul nostru este usor de recunoscut in cadrul plimbarilor cu barca in Delta , in cadrul excursiilor , nu doar după tricourile polo asortate cu barca si cu branding-ul firmei noastre NauticTour , ci și prin faptul că sunt mereu cu zâmbetul pe buze și au o poveste amuzantă de transmis !

In cadrul plimbarilor cu barca in Delta Dunarii, echipajul nostru oferă de la inceput o vesta de salvare SPECIALĂ, atât copiilor cât și adulților, cu model army (camouflage) . Acestea sunt mult mai confortabile și mai rezistente , dar nu sunt ieftine, de aceea nu o să vedeți la competiția noastră aceste veste.

De asemenea, bărcile cu care efectuam aceste croaziere pentru turistii veniti in vacanta in Delta Dunarii sunt protejate cu niste copertine speciale!

Aceste copertine sunt special pregătite pentru bărcile noastre, pentru a le asigura un grad ridicat de confort turiștilor noștrii, ce nu vor simții vreo ploaie sau vreun vânt puternic, deoarece sunt proiectate pentru a fi foarte rapid și foarte ușor de montat.

De asemenea, protejează barcile noastre din toate unghiurile, de aceea chiar dacă turiștii veniti in excursii de o zi din Tulcea sau din Mahmudia au prins o ploaie de vară, sunt mereu protejați și se pot bucura de vacanta lor!

De asemenea, avem parteneriate cu diversi proprietari de pensiuni si de agropensiuni, de aceea va putem ajuta cu preturi mai reduse decât găsiți pe internet

Excursii delta dunarii din tulcea puteti afla mai multe pe pagina noastra de facebook

.

🛥️Kontakta NauticTour för Delta -kryssning🏖️ Croaziera cu barca din Tulcea/ Mahmudia|Sejur| Cazare 

Echipa NauticTour la Incinta Carasuhat.

Descopera Delta Dunarii intr-o vacanta alaturi de NauticTour

Descopera Delta Dunarii intr-o vacanta alaturi de NauticTour– Acesta este elementul cel mai des repetat de turiștii ce au ajuns în Delta Dunării alături de noi… Este o experiență ce implică degustarea de mâncăruri tradiționale în locații pitorești, peisaje unice dar și adaptarea la cerintele dumneavoastră…Puteți chiar și închiria o barca doar pentru dumneavoastră și familia dumneavoastra –

🛥️Kontakta NauticTour för Delta -kryssning🏖️ Croaziera cu barca din Tulcea/ Mahmudia|Sejur| Cazare 

Ne diferentiem prin mai multe elemente, asa ca afla cu ce îți putem fi de folos apăsând AICI!

Stiai ca

Zece lucruri interesante despre Delta Dunarii

1. Delta Dunării nu este doar a doua cea mai mare delta de pe planeta, dar, de asemenea, este cea mai bine conservată deltă de pe continentul european.

2. Biodiversitatea sa este apropiată de cea a Marii Bariere de Corali din Australia.
Peste 5.000 de specii de plante și animale au fost identificate în Delta Dunării. Este foarte probabil ca numărul de animale și plante din delta este mult mai mare, luand în considerare diferitele tipuri de habitate existente în acest loc unic.

3. Delta Dunării se află intr-o continuă crestere.
Chiar dacă geologii au fost de acord că Delta Dunării a început să se formeze cu multe mii de ani în urmă, peisajul este într-o continuă schimbare. Se estimează că aproximativ 67 de milioane de tone de aluviuni isi fac drum spre delta în fiecare an, fapt care determină ca acest paradis sa cresca ușor în fiecare an.

4. Este un paradis pentru ornitologi.
Delta Dunării este casa a peste 300 de specii de pasari rezidente și migratoare, în principal datorita locației sale, aflata între Ecuator și Polul Nord.

5. Are un patrimoniu cultural incredibil de bogat.

Așa cum am menționat anterior, Delta Dunării este una dintre cele mai bine conservate delte din lume. Prima data mentionat de Herodot în jurul secolul IV î.Hr., acest loc nu este încă pe deplin afectat de mâna omului și are în prezent o populație destul de mica, de 15.000 de locuitori. Cu toate acestea, prezența umană în Deltă dateaza cu 5000 ani î.Hr. Multe dintre artefactele datate din timpuri preistorice, precum și mai multe urme ale culturilor grecești, bizantine și romane antice, sunt încă prezente aici.

6. Aceasta este cea mai mare rezervație cu zonă umedă din Europa.
Chiar dacă este depăsită ca mărime de Delta Volgai in Europa, adevărul este că aceasta este cea mai mare și mai remarcabila zone umedă fluvială de pe acest continent. Delta Dunării are, de asemenea, cea mai mare întindere de stuf din lume.

7. Mai mult de 50% din rezervația biosferei este intactă.
Delta Dunării a fost inclusă în patrimoniul mondial UNESCO în anii 1990 și mai multe zone se află în afara zonelor de acces pentru public. În prezent, mai mult de 50% din delta este intacta, iar întreaga zonă este împărțită în zone în care turismul, pescuitul și vânătoarea sunt controlate strict.

8. Este locul unde se incheie calatoria raului care strabate cele mai multe tari
Delta marchează sfârșitul drumului pentru Dunăre, chiar înainte de a curge în Marea Neagră. Este necesar de menționat că Dunărea este unica datorită faptului că, în timpul călătoriei sale din Germania în România, trece prin nouă țări și patru capitale europene, și anume Viena, Bratislava, Budapesta și Belgrad.

9. Cuprinde 12 tipuri de habitate.
În afara de fauna și flora bogată, aveți, de asemenea, posibilitatea de a admira peisaje unice, uluitoare în Delta Dunării. Peisaje au fost clasificate în 12 tipuri de habitate diferite, variind de la zone acvatice adanci pana la păduri ce cresc in

zonele cu grinduri.

10. Delta este casa pentru specii de animale si pesti aflate pe cale de disparitie.
În timp ce vânătoarea și pescuitul nu sunt complet interzise in Delta Dunarii, este important să rețineți că acestea sunt strict controlate. Motivul pentru acest lucru este faptul că această delta este printre putinele locuri de pe Pământ care incă reprezintă casa unor specii pe cale de dispariție. Printre acestea se numara vidra, gasca cu gat rosu, cormoranii pitici si diverse specii de pelicani.

×
Ring nu -knappen
sv_SESvenska