Båttur i Delta- 1 dags utflykter-NauticTour.ro

Båttur i Delta- 1 dags utflykter-NauticTour.ro

Firma noastră este specializată pe oferirea de excursii unice in Delta Dunarii alături de turiști din toată lumea.

Avem numai recenzii de 5 stele și cel mai mare motiv pentru asta este că facem ceea ce ne place, dar o facem cu profesionalism!

Echipajul nostru este usor de recunoscut in cadrul plimbarilor cu barca in Delta , in cadrul excursiilor , nu doar după tricourile polo asortate cu barca si cu branding-ul firmei noastre NauticTour , ci și prin faptul că sunt mereu cu zâmbetul pe buze și au o poveste amuzantă de transmis !

In cadrul plimbarilor cu barca in Delta Dunarii, echipajul nostru oferă de la inceput o vesta de salvare SPECIALĂ, atât copiilor cât și adulților, cu model army (camouflage) . Acestea sunt mult mai confortabile și mai rezistente , dar nu sunt ieftine, de aceea nu o să vedeți la competiția noastră aceste veste.

De asemenea, bărcile cu care efectuam aceste croaziere pentru turistii veniti in vacanta in Delta Dunarii sunt protejate cu niste copertine speciale!

Aceste copertine sunt special pregătite pentru bărcile noastre, pentru a le asigura un grad ridicat de confort turiștilor noștrii, ce nu vor simții vreo ploaie sau vreun vânt puternic, deoarece sunt proiectate pentru a fi foarte rapid și foarte ușor de montat.

De asemenea, protejează barcile noastre din toate unghiurile, de aceea chiar dacă turiștii veniti in excursii de o zi din Tulcea sau din Mahmudia au prins o ploaie de vară, sunt mereu protejați și se pot bucura de vacanta lor!

De asemenea, avem parteneriate cu diversi proprietari de pensiuni si de agropensiuni, de aceea va putem ajuta cu preturi mai reduse decât găsiți pe internet.

Echipa NauticTour la Incinta Carasuhat.

Descopera Delta Dunarii intr-o vacanta alaturi de NauticTour

Descopera Delta Dunarii intr-o vacanta alaturi de NauticTour– Acesta este elementul cel mai des repetat de turiștii ce au ajuns în Delta Dunării alături de noi… Este o experiență ce implică degustarea de mâncăruri tradiționale în locații pitorești, peisaje unice dar și adaptarea la cerintele dumneavoastră…Puteți chiar și închiria o barca doar pentru dumneavoastră și familia dumneavoastra –

Ne diferentiem prin mai multe elemente, asa ca afla cu ce îți putem fi de folos apăsând AICI!

×
Ring nu -knappen
sv_SESvenska