Bo + Kryssning i Donau -deltaet från Tulcea / Mahmudia

Firma NauticTour va poate ajuta cu Sejur+Croaziera în Delta Dunarii, fie că sunteți în Tulcea/Mahmudia. Aflați mai jos de ce avem DOAR recenzii de 5 stele și CUM am creat o dependență sănătoasă în turiștii nostrii, ce revin an de an în Deltă!

Bo + Kryssning i Donau -deltaet från Tulcea / Mahmudia

Firma noastră este pregătită să vă ajute în cadrul stabilirii sejurului si al vacantei dumneavoastră în Deltă! Avem formate legături cu proprietetari de restaurante, pensiuni si agropensiuni peste tot în judetul Tulcea, și vă putem ajuta cu prețuri reduse dar și cu multe informații pentru a face această vacantă în Delta Dunării să fie un adevărat prilej de relaxare și de umplere a bateriilor.

Donau Delta Excursions Boat Cruise 1
Donau Delta Excursions Boat Cruise 1

De asemenea, o vacanță în Delta Dunarii poate fi și aventuroasă, puteți pune ce melodii doriți în bărcile noastre dotate cu subwoofere puternice, puteți inchiria barcile pentru confortul total al dumneavoastră și al familiei dumneavoastră.

Muzica pt sejur delta dunarii

Sejur în Delta Dunarii

Pentru un sejur în care să vă simțiți bine, trebuie să beneficiati de conditiile de cazare cu care sunteți obișnuit (sau mai bine de atât)

Pentru acest lucru, firma NauticTour a strâns în timp legăturile cu cele mai bune pensiuni din judetul Tulcea.

Asta inseamnă ca dacă doriți conditii de top, de 5 stele/5 margarete, puteți să ne contactați și vă vom ajuta ca să transformăm visul dumneavoastră în realitate. Dacă doriți loc de camping și curse de off-road, vă putem ajuta ! Preturile pe care vi le putem oferi sunt mai mici decat preturile obisnuite, pe care le vedeti pe net, si vă putem oferi oameni de incredere unde aveti siguranta cazarii si a unui pret fix.

Un sejur in delta dunarii nu inseamnă doar niste peisaje de văzut!

båttur i deltaet Kryssning i Donau Delta stanna i Tulcea Donau delta utflykter

Este adevărat, de aceea firma noastră vă poate ajuta cu transportul și cazarea la cele mai frumoase obiective din judetul Tulcea, și vă putem oferi și mâncare traditională din Mahmudia, pregătită de Mădălina, soția căpitanului Ionut, după rețetele tradiționale din Mahmudia.

Nautic-Tour-Excursions-Delta-Donau-Cruise-Delta-Boat-33Nautic-Tour-Excursions-Delta-Donau-Cruise-Delta-Boat-33
Nautical-Tour-Excursions-Donau-Delta-Delta-Boat-Cruise-33

utflykter i Donau -deltaet från tulcea
utflykter i Donau -deltaet från tulcea

4-Båttur-i-Delta-1-dagars-resa-NauticTour.ro-Båt-tur-i-Delta-1-dagars-resa-NauticTour.ro-Båttur-båt-i-Delta-1-dag -resor-NauticTour
4-Båttur-i-Delta-1-dagars-resa-NauticTour.ro-Båt-tur-i-Delta-1-dagars-resa-NauticTour.ro-Båttur-båt-i-Delta-1-dag -resor-NauticTour

Croazieră în Delta Dunarii

Pentru o croaziera in Delta Dunarii, firma noastra este pregătita cu 5 barci cu motor, fiecare fiind inarmata cu un motor de cateva sute de cai putere. Puteti citi mai multe informatii despre noi AICI si AICI, dar, pe scurt

  • Avem DOAR recenzii de 5 stele datorită faptului că pentru noi cel mai important lucru este cum se simte clientul!
  • Daca nu ne credeti, vedeti AICI si AICI si AICI
  • Suntem cel mai mare operator de croaziere cu barca din Mahmudia si unii din cei mai mari din Tulcea.
  • Avem singurul asezământ pescăresc construit in Deltă ce serveste mâncare tradițională , pentru care îi puteti multumi Mădălinei când mai cereți încă o farfurie!
  • Avem preturi accesibile , ce pornesc de la 80 de RON
  • Tratăm cu profesionalism orice situatie dar mereu suntem gata să ne distrăm.

Dacă doriți o excursie in Delta Dunarii pentru un weekend, fiecare din barcile noastre vine cu un ghid născut și crescut in Deltă , ce este și soferul ambarcațiunii.

Vă putem oferi multe informatii si povestiri amuzante.

Acestea si mult mai multe le puteti afla cu un simplu telefon

×
Ring nu -knappen
sv_SESvenska