Semester i Donau -deltaet - Dagsturer från Tulcea

Semester i Donau -deltaet - Dagsturer från Tulcea

Alături de noi poți să descoperi lucruri unice sau neasteptate, precum

Dacă te gândești la o vacanță in Delta Dunarii, trebuie să aflii că NU ai de ce să îți fie teamă de țânțari!

Se stropește regulat peste tot în Deltă impotriva lor și rar sunt turisti ce vin în Deltă fără să fie înarmat cu Autan !

Vacanta in Delta Dunarii pentru tine si familia ta!

Așadar, o vacanță în Delta Dunării este un motiv de liniște, de calm și de bucurie. Trebuie doar să alegeti să veniți alături de echipa NauticTour intr-o aventura și nu veți regreta!

  • Avem plaje virgine, curate și unde poți scăpa de haosul vieții
  • Vacanta în Delta diferă față de ceea ce crede un om normal. Avem condiții de cazare la 5 stele/margarete, dar este posibilă și cazarea la cort. Nu există tânțari decât într-un anumit interval orar și „atacurile” sunt mult mai mici decât se poate crede.
  • Puteti vedea in cadrul vacantei in Deltă multe lucruri rămase intacte, și peisaje unice. De la lucruri de care toată lumea a auzit dar nu are o imagine clară, precum ce este un cormoran, la apariții surpriză (delfini, lebede, etc)
  • Vacanta in Delta Dunarii poate implica si multe călătorii culinare în culturi de sute,chair mii de ani, din toate colturile lumii. În asezământul nostru pescăresc vă încântăm cu rețete tradiționale . AFLA MAI MULTE

Vacanta in Delta Dunarii- Excursii de o zi din Tulcea

Firma NauticTour ofera servicii de transport calatori in excursii in Delta Dunarii. Pentru o vacanta unică in Delta, vă invităm să aflati câteva dintre motivele pentru care firma noastră are numai recenzii de 5 stele și pentru care suntem mândrii că am creat o dependență în turiștii noștrii.

Semester i Donau -deltaet - Dagsturer från Tulcea

Aceștia revin an de an în Deltă, unele cupluri chiar de mai multe ori pe an, și doresc excursii de o zi din Tulcea sau din Mahmudia.

Așa cum am mai spus, firma noastră oferă croaziere și peisaje unice pentru vacante in Delta Dunarii DE VIS!

Insă putem să vă mărturisim că nu doar peisajele unice din judetul Tulcea sunt secretul dependenței turiștilor nostrii, ci și faptul că Mădălina, bucătarul nostru șef, păstrează rețetele tradiționale învățate în Mahmudia, locul de unde a început firma noastră și de unde tot continuăm să începem croazierele in Delta Dunarii.

vacanta delta dunarii vacanta delta dunariiNautic-Tour-Excursii-Delta-Dunarii-Croaziera-Delta-cu-barca-33Nautic-Tour-Excursii-Delta-Dunarii-Croaziera-Delta-cu-barca-33
vacanta delta dunarii vacanta delta dunariiNautic-Tour-Excursii-Delta-Dunarii-Croaziera-Delta-cu-barca-33Nautic-Tour-Excursii-Delta-Dunarii-Croaziera-Delta-cu-barca-33
×
Ring nu -knappen
sv_SESvenska